Diensten

Diensten

Webdesign

Maak van uw website een beleving!

Iedereen is uniek, dus ook iedere website. Voor een stabiel, responsive webdesign ga ik graag met je om tafel zitten en luister ik naar al je wensen. Aan de hand van jouw wensen en mijn kennis, zal ik advies geven over de mogelijkheden om uiteindelijk tot een optimaal webdesign te komen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zorg voor een beter indexeerbaarheid van uw website

Goed geïndexeerd worden via zoekmachines is één ding, een hoge positie in verwerven is een tweede. Zoekmachines, zoals Google, hanteren een set van regels waaraan een website moet voldoen om optimaal geïndexeerd te kunnen worden. Hierbij is het enkel schrijven van gerichte teksten helaas niet meer voldoende. Afhankelijk van de zoekwoorden waarop u gevonden wilt worden via zoekmachines, stel ik een plan op om uw website te optimaliseren.

Zoekmachine adverteren (SEA)

Optimaliseer uw conversie met een minimaal budget

Slim adverteren en de kosten zo laag mogelijk houden? Dat kan! De meest bekende vorm van zoekmachine adverteren is Google Adwords. Dit is het advertentieprogramma van Google. Door gericht na te denken over uw boodschap en het doel van de advertenties, kan een campagne opgestart worden. Hierbij zal goed gekeken worden op welk vlak u zich onderscheid met de organisatie en wat uw call-to-action is.

Social Media Marketing

Speel in op actualiteiten en vergroot uw naamsbekendheid

Social Media is een perfect marketing kanaal om het gesprek aan te gaan met uw doelgroep. Door het interactieve karakter, kan op eenvoudige wijze de dialoog aangegaan worden met de doelgroep, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid, loyaliteit en voorkeur voor uw organisatie/merk. Een goede mix van de inzet van social media en een uitgerold marketing plan, zorgt ervoor dat uw marketingdoelstellingen behaald kunnen worden.

E-mail Marketing

Bouw een sterke band op met uw klanten

E-mail marketing is een vorm van direct marketing die vrij eenvoudig toegepast kan worden om wervende of commercieel boodschappen naar uw doelgroep te sturen. E-mail marketing is naar verhouding goedkoop, gericht, makkelijk meetbaar en persoonlijk. Door een uitgekiende e-mail marketingplanning op te stellen, is het mogelijk om een sterke band op te bouwen met uw doelgroep en het medium te laten fungeren als een succesvol marketingkanaal.